Tätskikt

Vi är proffs på papptak & tätskikt, våra skickliga takläggare servar dig i Eksjö, Nässjö, Sävsjö, Vetlanda, Tranås, Jönköping och Vimmerby med omnejd.

Varje tak har sina egna förutsättningar så det gäller att välja rätt produkter. I samverkan med Icopal erbjuder vi ett heltäckande sortiment som är anpassat för att klara det svenska klimatet. Alla våra takläggare är utbildade av materialleverantören och ditt papptak monteras alltid enligt leverantörens angivna system.

Icopal Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. 

Takpappen monteras i ett lager som fästs in till underlaget mekaniskt och skarvsvetsas. Takläggning på låglutande tak utförs med den skiffergrå varianten. Om du har ett synligt papptak så finns också kulörerna kristallsvart, skogsgrön, tegelröd och vit att välja mellan.

tätskikt för papptak

Top & Base är en tvålagstäckning lämplig vid takomläggning, nyläggning och terrasser. Två tätskikt klistras samman vilket ger extremt hög säkerhet mot läckage.

Monolight är en bitumenbaserad takduk som kan vara ett bra alternativ vid nyläggning av stora takytor. Våra takentreprenader omfattas av 10+5 total trygghet i samverkan med företaget Tätskiktsgarantier™ i Norden AB samt Icopals Fullgörandegaranti.

 

Genom vårt samarbete med Tätskiktsgarantier i Norden kan vi erbjuda ett unikt trygghetspaket som ger minst 10 års garanterat tätt tak. Utöver det ingår dessutom 5 års materialgaranti.

 Fullgörandegarantin innebär att Icopal övertar ansvaret för entreprenadens genomförande, inklusive besiktningar och garantier, om något oförutsett skulle drabba oss under arbetets gång.

 Tryggare tak går inte att få.

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien